miercuri, 29 mai 2013

VREAU SĂ-NCERC...BARIESUN

          Am văzut astăzi, pe pagina de facebook a celor de la Uriage, gama BARIESUN.Eu caut de ceva timp, o cremă potrivită pielii mele sensibile, care să aibă un SPF ridicat şi care, cel mai important, să mă protejeze de efectul nociv al razelor solare.Şi-aş mai vrea şi un spray pentru protecţie solară, mi se pare mai la îndemână şi mai comod.
          Pe pagina lor de facebook, cei de la Uriage spun aşa: BARIESUN este un veritabil succes tehnologic ! MINIMUM de 3 filtre, in concentratii minimale dar optimizate si sinergice, fara octocrylene (filtru chimic ce poate provoca alergii cutanate) pentru a obtine MAXIMA protectie.
                                   
          Binenţeles că şi aceste produse cu SPF folosesc apă termală Uriage, despre ale cărei beneficii am citit enorm.Ca să nu mai vorbesc de una din bloggeriţele mele preferate (pe care o puteţi citi aici) care întotdeauna a lăudat apa termală Uriage şi toate produsele acestui brand.
          Mi-ar plăcea să încerc această gamă deoarece, printre aletele, este rezistentă la apă şi transpiraţie, pe care, vara, nu o poţi opri, şi care, de cele mai multe ori strică orice produs pus pe piele.
          Gama are şi produse pentru protecţie solară pentru bebeluşi: atât cremă, cât şi spray, aşa că pot spune că i-am găsit băieţelului meu produsele potrivite pentru această vară:
                                    
          Iar pentru mine am găsit crema minerală SPF 50+ , cu un complex 100% mineral:
                                    
       









Notă Fotografiile sunt luate de pe pagina: https://www.facebook.com/pages/Uriage-Romania

miercuri, 22 mai 2013

GAMA CAPILAR+ GEROCOSSEN FACE MINUNI

          Nu mai încep articolul cu lamentări de genul ce păr subţire am, ce repede se îngraşă el şi ce MULT cade.Probabil v-aţi săturat de acest fel de exprimări.
          Aşadar, am să încep spunându-vă că le-am venit de hac acestor probleme enervante ale părului meu.Am căutat, pentru început, un şampon care să spele bine, să miroase bine, să ofere prospeţime şi să-mi facă părul să reziste mai mult timp asaltului sebumului.Am citit pe net diferite păreri despre noua gama lansată de Gerocossen (marca mea preferată în materie de vopsea de păr), Capilar+  şi am zis să încerc.
                                   
          Am cumpărat întâi şamponul care este recomandat ca tratament împotriva căderii părului.Este un şampon unisex, ce conţine chinină, acid oleanolic, ginseng, apigenin şi biotinoyl tripeptide-1, cu triplă acţiune: curăţă delicat, revitalizează şi îngrijeşte.Dintre ingredientele menţionate mai sus, nu auzisem de apigenin şi biotinoyl, aşadar, m-am documentat, şi am aflat că :
-apigenin este o subastanţă care se găseşte în plante, un antioxidant,  responsabilă , după unii cercetători, de stoparea cancerului;
-biotinoyl tripeptide-1 - este un ingredient care se regăseşte în marea majoritate a tratamentelor împotriva căderii părului.
          Îmi place enorm acest şampon pentru că face ce promite:curăţă delicat firul de păr şi-l întăreşte.Plus că are şi un miros extraordinar: a fresh, a primăvară şi-a curat.Şi are şi un gramaj potrivit: 275 ml.
          În ceea ce priveşte Loţiunea tratament împotriva căderii părului, aici am fost un pic sceptică, deoarece mai folosisem în trecut loţiuni din acestea, fără clătire ulterioară şi rămăsesem dezamăgită: părul era mult prea încărcat, iar efectele întârziau să apară.Dar, fiind foarte lăudată, ca şi şamponul, de altfel, am zis să-i dau o şansă şi să o încerc.Şi bine am făcut.O loţiune uşoară, frumos mirositoare şi care nu încarcă părul deloc, ba din contră, lasă un fir de păr care respiră şi se piaptănă foarte bine.Această loţiune conţine chinină, ginseng (la fel ca şi şamponul), dar şi urzică şi nuc, două plante pe care le folosea şi bunica acum o sută şi ceva de ani şi avea un păr superb.Această loţiune se aplică pe părul curat şi zvântat, la rădăcina firului de păr.Nu se clăteşte.
          Ambele produse, atât şamponul, cât şi loţiunea, costă fiecare 15 RON, un preţ excelent, zic eu, pentru ceea ce fac amândouă.
          Aceste produse, la un loc cu vopselele de păr Gerocossen,  mă fac să afirm că Gerocossenul este marca excelentă pentru produse capilare.Şi este şi marcă autohtonă.Aşadar, ce mai aşteptaţi? Folosiţi produse româneşti extraordinare de la Gerocossen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
         
                                 


     

marți, 21 mai 2013

TAG( DE LA BEAUTYBAROMETER) -MY PERFECT IMPERFECTION

          Am fost nominalizată de deţinătoarea blogului Beautybarometer la o leapşă foarte interesantă, ideea plecând de la Lorena.
          Aşadar:
1.Enumeră trei defecte fizice, imperfecţiuni care te deranjează 
Nu m-am considerat niciodată o persoană frumoasă, aşa cum înţeleg eu frumuseţea.Întotdeauna am fost nemulţumită că nu am avut o siluetă de invidiat- colăceii din jurul burţii m-au deranjat întotdeauna ( bine, să zicem cu o mică excepţie:atunci când am fost însărcinată) şi niciodată nu am reuşit să-i dau jos oricât aş fi slăbit.
Tenul meu cel ultra-sensibil şi cu sebum ar fi ult alt defect care m-a deranjat întotdeauna.Bine că am un fond te ten ideal pentru un astfel de ten
Părul meu firav, care cade şi se îngraşă foarte repede ar fi al treilea defect care mă deranjează.Cu mici trucuri, reuşesc să-l ţin sub control

2.Numeşte trei calităţi fizice, lucruri care-ţi plac la tine
Să zicem că-s tare mulţumită de unghiile mele.Îmi place atunci când sunt un pic măricele, aranjate şi date cu ojă.Sunt înnebunită să-mi văd mereu manichiura făcută impecabil.(Duc dorul unor unghii mari, deoarece am vreun an de când mi le-am tăiat pentru că-mi zgâriam odorul)
Iarăşi sunt mulţumită de picioarele mele care nu-s nici prea scurte, nici prea lungi, nici prea groase, nici prea subţiri.Zic eu că-s potrivite pentru mine.
În rest, sincer, nu mai ştiu.Cred că atât.În rest, la celelalte, tot găsesc eu un defect dacă mă gândesc bine.

3.Vorbeşte despre ele, exact de ce te deranjează/ îţi plac, modul în care te fac să te simţi.
Am spus despre fiecare câte ceva, puţin, însă, de obicei nu prea îmi place să mă analizez eu, îmi place să-i văd/ aud pe alţii făcând-o.

4.Dă tag-ul mai departe altor 5 persoane.
Invit pe oricine-mi citeşte blogul să o facă.


Mulţumesc pentru tag, Ana-Maria Tătucu, de la 



sâmbătă, 18 mai 2013

MI-AM GĂSIT FONDUL DE TEN IDEAL!

          Acum câteva zile am avut marea şansă să mă număr printre câştigătoarele unui concurs organizat de Boots Romania, un brand tare drag mie în materie de cosmetice aşa cum vă mai povesteam pe blog.
          Aproape în toate articolele de pe blogul meu aţi regăsit o plângere în ceea ce priveşte tenul meu cel ultra-sensibil şi atât de enervant, uneori.Vă spuneam, într-o postare mai veche, că folosesc, cu mare drag, gama Shine Control de la Boots pentru că este singura gamă care îmi domoleşte excesul de sebum de pe faţă.Sunt extraordinar de mulţumită de toate produsele acestei game.
          În schimb, în ceea ce priveşte machiajul, aici...aveam o problemă de câţiva ani.În special vara, eu nu foloseam fond de ten pentru ca simţeam mereu cum curge de pe faţa mea, şi aveam impresia ca mixul acesta de fond de ten, transpiraţie şi praf face mult rău tenului meu.Aşa că, de ceva timp, m-am pus pe căutat fondul de ten ideal pentru mine, şi pe care să-l pot folosi vara.
          Întâmplarea a făcut ca cei de la Boots să lanseze prin marca de make-up No 7 o nouă colecţie şi aşa , participând la un concurs organizat pe pagina lor de facebook, am câştigat produsul de make-up preferat din noua gamă.Binenţeles că atunci când a trebui să aleg produsul preferat, fără ezitare am spus fond de ten.Şi am ales fondul de ten BEAUTIFULLY MATTE, special creat pentru tenul gras.
                                               
         Iată şi descrierea producătorului: "Este un fond de ten cu o textură mătăsoasă, care va da pielii un aspect natural.Dureză până la opt ore, matifiază şi îndepărtează excesul de sebum.Are o textură uşoară, care nu încarcă faţa şi este recomandat tenului mixt sau gras.Conţine şi particule hidratante care echilibrează zonele uscate cu cele grase.Formula unică matifiantă astupă porii, iar acidul salicilic tratează şi previne apariţia coşurilor.Conţine, de asemenea, un complex antioxidant şi SPF 15 care protejează pielea împotriva efectelor dăunătoare şi de îmbătrânire ale razelor solare.Tenul va avea un aspect natural şi proaspăt întreaga zi. "                   
                                   
          Este o descriere mai mult decât reală a a cestui fond de ten.Eu m-am dat cu el ieri dimineaţă, la ora 7 şi a rezistat pe ultra-sensibilul meu ten, până aseară, la ora 22.Şi am mers şi prin praf, şi prin căldură, m-am şi odihnit puţin, cu capul pe pernă, dar machiajul meu a rămas intact.Îmi place extrem de mult acest fond de ten pentru că face ce promite şi pentru că găseşti în el, de fapt, mai multe produse cu diferite efecte salvatoare:
1.dă pielii un aspect natural - într-adevăr, aşa este, tenul meu nu arată ca o mască după ce aplic fondul de ten; 
2.matifiază şi îndepărtează excesul de sebum, aşadar nu doar ascunde sebumul, ci şi acţionează împotriva lui, îndepărtându-l;
3.durează până la 8 ore- aş putea să spun chiar şi mai mult de-atât; poţi pleca în oraş să-ţi rezolvi problemele fără să te mai gândeşti că trebuie să-ţi reîmprospătezi machiajul;
4.conţine şi particule hidratante, aşadar nu doar acoperă, ci şi hidratează tenul;
5.poate fi considerat un micuţ medicament pentru ten, deoarece conţine acid salicilic care tratează şi previne apariţia coşurilor;
6.are SPF 15- protejează tenul de efectele nocive ale soarelui;
Aşadar, în acest tub de 30 de ml, găsim: un extraordinar fond de ten cu o acoperire perfectă, o cremă hidratantă, o cremă împotriva coşurilor şi o cremă cu protecţie solară.Ce ne-am putea dori mai mult de la un fond de ten?A, şi este şi hipoalergenic.Probabil de aceea tenul meu s-a îndrăgostit de el.

Noua gamă de make-up de la Boots se găseşte în farmaciile Sensiblu din ţară.Eu ard de nerăbdare să încerc şi noua pudră din aceeiaşi gamă, dar şi mascara, rujul, ca să nu mai vorbesc de fardul de pleoape şi toate celelalte produse de make-up.Mulţumim, Boots Romania!!!!!!!!!!!

Photo: De ce folosesti make-up? 

Un studiu efectuat de Boots in Anglia, pe un esantion de 3.000 de femei, a aratat ca numai jumatate ar avea curaj sa apara in public fara machiaj. 

Stiati ca femeile se trezesc dimineata cu o jumatate de ora inaintea partenerilor lor numai pentru a se machia si pentru a-si aranja parul ? 

Mai mult de doua treimi dintre acestea ar fi mult prea speriate sa mearga la servici fara machiaj. 

Voi ce credeti ? Este trusa de make-up indispensabila pentru a arata si a te simti bine ? 

Raspunde la intrebarea de mai sus, invita un prieten sa dea like paginii Boots si poti castiga produsul de make-up preferat din noua colectie No7. 
Castigatorii vor fi anuntati in data de 8 mai. 

Mult succes !














         

duminică, 12 mai 2013

CE-AM VRUT, CE VREAU... ŞI CE AM SĂ FAC CU BLOGUL MEU

          M-am trezit acum câteva luni că....mă cam plictisesc.Ei şi? Cine nu se plictiseşte?, ar veni repede răspunsul.Da, dar plictiseala asta a mea dădea puţin în depresie, aşa că...m-am gândit să fac ceva.
          Fiind în concediu de creştere copil, toată ziulica mi-o petrec acasă.L-am născut pe băieţelul meu, Carol în iunie 2012.Primele câteva luni au fost cam în ceaţă pentru mine.Fiind primul copil nu prea ştiam cu ce "se mănâncă" exact meseria de mamă, aşa că am descoperit singură, etapă cu etapă ce înseamnă asta.Am plâns de nu ştiu câte ori reproşându-mi că poate nu-i suficient ce fac, că poate nu aşa se face, că.....dacă băieţelul meu nu simte că-l iubesc, dacă, dacă....Şi aşa, încet, încet, au trecut câteva luni bune, timp în care mi-am luat în serios meseria de mamă şi mi-am intrat în pâine aşa cum trebuie.E mult de povestit, şi deja asta-i altă poveste.
          La începutul anului 2013 am zis că-i cazul să fac ceva cu plictiseala mea.Eram ocupată cât era Carol treaz, îi dădeam să mănânce, ne jucam puţin şi apoi el adormea, iar eu, ţuşti pe facebook.Ce mamă denaturată, ar zice unii!!!!!!!!Ei bine, credeţi-mă că am învăţat multe de pe facebook şi mi-a intrat în sânge.Aşa am descoperit blogurile de beauty.Intram aşa, un pic timidă pe aceste bloguri, imaginându-mi-le pe deţinătoarele acestora ca nişte tipe gen 90-60-90, îmbrăcate la ultima modă, machiate impecabil şi....(recunosc, mea culpa) extrem de fiţoase.Dar, mi-am făcut curaj, şi-am zis hai să îndrăznesc.Am început să particip la diferite concursuri organizate de fetele care deţineau un astfel de blog şi aşa, încet- încet le-am cunoscut virtual, ce-i drept şi pe bloggeriţe.Primul lucru care m-a frapat a fost : "Frate, da nu-s deloc fiţoase!!!!!!!!!" Aveam o problemă cu asta! Şi tot aşa, mi-a venit şi mie pofta de "bloggerit".Am zis să încerc să-mi fac şi eu un blog, că doar sunt înnebunită după tot ceea ce-nseamnă beauty.În felul ăsta mai învăţ şi eu de la alţii, mai arăt şi prietenilor mei produse noi, părerea mea despre ele, ş.a.m.d.Şi aşa a luat naştere blogul meu atât de drag mie, www.impresiilacald.blogspot.ro. Trebuie să precizez faptul că la partea tehnică am fost mereu şi încă mai sunt... varză, de aceea grafica blogului este mai comună, nu e ceva wow!!!!!!!Însă învăţăm, ne specializăm şi.....ne perfecţionăm cu trecerea timpului.
          Unul dintre avantajele bloggerului de beauty este că....face exact ceea ce-i place.Spunea cineva că atunci când faci ceea ce-ţi place, nu mai trebuie să munceşti niciodată, pentru că, de fapt, totul se transformă în plăcere pură.Dacă-aş fi din Bucureşti (acolo unde se organizează atât de multe sesiuni de beauty, să le spunem, din partea diferitelor firme) , un alt avantaj ar fi acela că aş avea posibilitatea să cunosc cât mai mulţi oameni din acest domeniu (bloggeriţe, reprezentanţi ai firmelor de cosmetică,etc) şi să aflu atât de multe lucruri pe care nu le ştiam despre beauty. (În paranteză fie spus, de când am acest blogg ştiu şi eu ce-nseamnă blush, primer, cum să folosesc corect dermatocosmeticele,etc).De asemenea, de la fiecare bloggeriţă de beauty am învăţat şi am descoperit câte ceva ( SOFTCUP, ar fi una dintre descoperirile măreţe    de aici ).
          Dezavantaje...nu prea văd. Să zicem,aşa cum spuneam mai sus, că există un dezavantaj pentru un beauty blogger care nu-i din capitală, pentru că acolo se organizează marea majoritate a evenimentelor de acest fel.Însă, noi, bloggeriţele de beauty din provincie, sperăm că astfel de evenimente se vor produce cât de curând şi în celelalte oraşe ale ţării. Fiind la început de drum, şi nefiind atât de cunocută, nu am primit produse spre testare, aşa cum văd că primesc marea majoritate a bloggeriţelor mai vechi ( un dezavantaj de începător, să-i zicem), însă, dacă acest lucru se va întâmpla....voi putea trece asta în categoria avantaje.Cum să nu vrei să testezi pe gratis produse?
          Sunt câteva bloguri de beauty care-mi plac şi pe care le frecventez.Posesoarele lor ştiu că-mi place să le vizitez, pentru că-mi place să le citesc părerile.BeautyBarometer este unul dintre ele.Îmi place blogul ăsta pentru că-i aerisit ( nu are zorzoane, nu-i aglomerat). Îmi place să-l citesc pentru că-i într-adevăr un barometru al zonei beauty: măsoară cu exactitate stilul.Aici găseşti păreri pro, contra şi pertinente despre beauty.Nu favorizează, nu defavorizează pe nimeni, ci, pur şi simplu măsoară cu precizia unui barometru tot ceea ce se întâmplă în această zonă.Spre exemplificare, citiţi aici un articol care mie mi-a plăcut la nebunie, pentru că-i sincer.Aşa că, am de unde mă inspira şi de unde învăţa.
          În final, să spun exact:
-ce-am vrut cu blogul meu: să scap de plictiseală, să cunosc cât mai multe din domeniu beauty ( obiective atinse)
- ce vreau cu blogul meu: să-l aduc la standarde ridicate, să fie de sine stătător ( pe un domeniu .com şi nu blogspot), să-mi devină a doua mea natură ( atât de mult îl iubesc);
- ce am să fac cu blogul meu : un mod de viaţă.
          Aşa că, dragi prieteni care mă citiţi (ştiu că o faceţi pentru că îmi spuneţi ) înscrieţi-vă pe blogul meu, fie prin email, fie prin GFC.Nu-i de-ajuns doar o vizită, doar dacă vă înscrieţi, blogul meu va creşte precum "Feţii Frumoşi " din basme :)

MAI - PARFUMUL MEU PREFERAT

          Mă uitam zilele astea de jur împrejur şi-mi venea să mă aşez pe iarbă şi să adulmec: să inspir adânc mirosul ăsta de MAI, de flori, de proaspăt, de viaţă.Îmi place atât de mult cum miroase luna asta, MAI.Parcă-i păcat acum să stai în casă şi să nu profiţi de tot ceea ce ne oferă natura.
          A început totul cu splendoarea florilor de liliac, atât de frumoase şi colorate, şi-atât de mirositoare.Mi se pare că floarea asta vine dintr-o poveste, parcă nu-i reală, are ceva regal în ea.Şi ca orice lucru frumos, dispare repede.Parcă-aş vrea să pot s-o prind într-un cufăr şi s-o păstrez acolo veşnic verde şi mereu mirositoare.
                
          Aseară am observat că a înflorit şi salcâmul care răspândeşte un alt miros minunat.Mi-aduc aminte de vremea când eram copil, cum, plăcându-ne atât de mult mirosul salcâmului, culegeam florile şi le mâncam.Şi, Doamne, parcă aveau un gust atât de dulce, că-ţi venea să renunţi la orice prăjitură în favoarea acestora.
                                
          Acum aştep să-nflorească bujorii şi florile de iasomie, pe care, de asemenea, le ador.Ca să nu mai vorbesc de florile de tei.Cred că niciun parfumier din lume n-ar putea îngloba într-un parfum aceste mirosuri sublime.Natura-i singurul parfum natural cu care ne putem da pe toată fiinţa noastră.De aia îmi place atât de mult luna mai, pentru că-mi oferă esenţe sublime,parfumuri minunate, îmi încântă simţul olfactiv aşa cum niciun parfum n-o face.
          Dacă-aş putea, mi-aş face un parfum care să se numească MAI şi care să miroase a proaspăt, a primăvară, a liliac, bujori, salcâm, tei, lăcrămioare, narcise, crini....ş.a.m.d.
          Voi ce parfumuri preferate aveţi care să miroase a MAI?
   















Notă -Fotografiile nu-mi aparţin

joi, 9 mai 2013

ZILELE PROTECŢIEI SOLARE

          "Astăzi lansăm Zilele Protecției Solare, eveniment național de prevenție al riscurilor expunerii neprotejate la soare!"
                                        
Photo: Astăzi lansăm Zilele Protecției Solare, eveniment național de prevenție al riscurilor expunerii neprotejate la soare!

100 de medici dermatologi parteneri din 18 orașe vor oferi consultații GRATUITE pentru verificarea alunițelor suspecte. 
  
Programează-te și tu chiar acum pe http://www.protectiasolara.ro/

          Asta a fost fraza care mi-a atras atenţia imediat pe facebook.De ceva timp, umblu ca nebuna în căutarea cremei perfecte pentru protecţie solară.Dacă aş da un pic timpul înapoi, acum vreo 5 ani, aş fi spus atunci că fac mofturi.Adică, la ce-mi trebuie mie cremă pentru protecţie solară? N-am pe ce arunca banii?Aşa gândeam acum ceva timp, până când mi-a dat natura una peste cap de n-am putut-o duce.Ce s-a întâmplat? Păi s-a întâmplat că atunci când frumoasele raze ale mult iubitului soare ajungeau pe pielicica mea cea scumpă se întâmpla ceva urât şi eu mă alegeam cu o iritaţie de toată frumuseţea pe braţe, faţă şi decolteu.Ce+i de făcut? Binenţeles, fuguţa la doctor, tratamente, tratamente...până ce trecea vara...pielea mea devenea aspră şi tot aşa.Eram mulţumită că venea toamna şi scăpam de problemă.O.K., toate bune şi frumoase şi la locul lor, însă...nimeni nu-mi explica ce se întâmpla exact cu pielea mea, vara.Aş fi vrut să discut cu un medic dermatolog, să-mi explice, ca la proşti, din scoarţă-n scoarţă, ce se întâmplă cu pielea mea, vara, de ce trebuie NEAPARAT să folosesc o cremă cu protecţie solară, ce efecte au razele soarelui asupra aluniţelor, ce înseamnă SPF, etc.M-am documentat singură, pe net, şi ştiu acum ( ştiam eu ceva şi înainte, dar foarte puţin) că vara trebuie să folosesc o cremă cu protecţie solară pentru piele.Cam atât.Mai mult...nu prea ştiu, spre ruşinea mea, însă, ieri, mi-a venit salvarea.
          Cei de la Roche-Posay au demarat o campanie, intitulată Zilele Protecţiei Solare, aşa după cum se vede şi-n imaginea de mai sus.Există şi un site, www.protectiasolara.ro, unde puteţi intra şi citi cât mai multe informaţii.În câteva cuvinte, au fost alese câteva oraşe, printre care şi Iaşiul meu, în care, medici dermatologi vor oferi consultaţii gratuite pacienţilor cu privire la verificarea aluniţelor şi primirea unor sfaturi referitoare la protecţia solară.Oricine se poate programa, în perioada 7 mai-30 iunie, pentru o astfel de consultaţie gratuită.Eu zic că-i un fel de mană cerească ce fac cei de La Roche-Posay cu această campanie, mai ales că, noi, românii, suntem cam needucaţi în ceea ce priveşte acest aspect al îngrijirii pielii în timpul anotimpului călduros.Câţi dintre noi ştim că melanomul este un cancer în creştere în Europa, cauzat de expunerea neprotejată la soare?Laboratoarele La Roche-Posay au efectuat un studiu şi au ajuns la concluzia îngrijorătoare că 30% dintre români nu folosesc niciodată protecţie solară; dacă ar folosi-o, riscul de apariţie a melanomului s-ar reduce simţitor.
          Eu, una, de-abia aştept să mă programez, să-mi spună şi mie un specialist dermatolog exact ce fel de cremă trebuie să folosesc, ce se întâmplă cu aluniţele mele vara, dar, mai ales, am nevoie să-mi spună ce fel de cremă cu protecţie solară ar trebui să folosesc pe pielea bebeluşului meu de 11 luni.
          Pentru mai multe informaţii accesaţi site-ul www.protectiasolara.ro sau pagina de facebook a celor de La Roche-Posay.
          Am scris acest articol ca o mulţumire pentru La Roche-Posay! Este minunat ce faceţi prin această campanie, aveam nevoie de o astfel de educare în ceea ce priveşte protecţia solară.
          Mii de mulţumiri, La Roche-Posay!!!!!!!!!
                   Anthelios



Notă -Fotografiile aparţin La Roche-Posay.
                         



     

marți, 7 mai 2013

SECRETUL CUMPĂRĂTURILOR ONLINE

          Mi-a fost întotdeauna urât să mă duc în magazine să-mi cumpăr cosmetice.Mi-aduc aminte de pe vremea răposatului Ceauşescu, când mergeam la Tutungerie sau parfumerie să-mi cumpăr vreun spray, că de parfumuri...era mai greu pe atunci.Mă scoteau  (şi asta se întâmplă şi acum) din sărite vânzătoarele care se uitau pieziş la mine când ceream nu ştiu câte spray-uri ca să le miros, să văd care-mi place.În cele din urmă când îmi alegeam unul, mă hotăram c-aş vrea şi-un ruj şi ritualul continua, eu uitându-mă la rujuri cu mare curiozotate şi vânzătoarele la mine cu mare ură!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          Acum, în sfârşit pot zice că am scăpat de uitatul pieziş.Cum?Să nu credeţi că au dispărut vânzătoarele care se uită pieziş.Nuuuuuuuuuuuu!Parcă s-au înmulţit.Mai ales în magazinele cu produse exclusiviste.Şi uite de-aia mi-e atât de urât să intru şi să-mi cumpăr din clasicele magazine, pentru că nu mă simt bine în pielea mea.Aşa că, pe net .....Bine, bine, pe net, pe net, dar şi aici nu te poţi duce oriunde.Eu una am găsit unde: Cosmetice.Co .Şi am aflat de acest magazin online de pe un blog de beauty pe care-l frecventez Blog Beauty by Coco.Pe blog, Coco ne invită la un concurs frumos, pe noi, bloggeriţele de beauty.Şi-am zis c-ar fi interesant să particip şi eu, având în vedere cât îmi place să-mi fac cumpărăturile online, în special cosmetice.
          Am dat fuga în magazinul online de cosmetice şi-am rămas impresionată de la prima vizită.Îmi place mult de tot categorisirea produselor: poţi să-ţi cauţi produse fie după un brand anume, fie după felul produsului dorit, parfum, machiaj, produse de întreţinere facială, produse de întreţinere corporală, protecţie solară, etc.De asemenea, dacă te afli într-o micuţă criză financiară poţi vizita categoria promoţii, unde găseşti multe lucruri frumoase, la preţuri accesibile şi care pot fi făcute cadou.Deci, împuşti mai mulţi iepuri deodată.Eu, una am găsit deja cadoul potrivit pentru soţul meu: un set Davidoff Cool Water Man, care conţine parfum, gel de duş şi after-shave, toate trei produsele la preţul de 219 lei:
                       DAVIDOFF  SET COOL WATER MAN EDTV 125 ml + SHOWER GEL  75 ml + AFTER SHAVE BALSAM 75 ml
          Fiind pe veci îndrăgostită de parfumuri,mi-ar plăcea să-mi achiziţionez şi eu un parfum pe care mi-l doresc de ceva vreme, şi anume Cacharel Eden, la preţul de 155 lei.
                                          CACHAREL EDEN EDPV 30 ml
          O altă categorie pe care am vizitat-o este cea a produselor pentru protecţie solară, pentru că-mi doresc tare mult un produs bun, deoarece în această perioadă pielea mea face figuri când dă nas în nas cu soarele.Şi-am găsit produsul cu SPF 50 Lancaster Ultra Soothing Protection:
                                            LANCASTER ULTRA SOOTHING PROTECTION 125 ml SPF 50
          De asemenea, am găsit tot aici şi produse Essence pe care multă lume le laudă la preţuri extraordinare: set format din doua oje şi apă de toaletă la incredibilul preţ de 38 lei.Dacă nu doriţi ceva anume şi nu ştiţi ce aţi vrea să încercaţi, puteţi să aruncaţi un ochi pe TOP VÂNZĂRI, unde găsiţi cela mai vândute produse din acest magazin.
          După ce aţi ales produsele şi le-aţi pus în coş, puteţi să vă alegeşi modalitatea de plată din cele trei variante: plata ramburs, la primirea coletului, la sediul magazinului din B.dul Schitu Măgureanu Bucureşti, sau, binenţeles, prin transfer bancar.Comanda va ajunge la voi 1-3 zile lucrătoare de la plasarea comenzii.Transportul costă 15 lei pentru comenzi până în 300 lei , iar cele care depăşesc această sumă beneficiază de transport gratuit.Comenzile pot fi preluate şi telefonic, la numerele de telefon afişate pe site.
          Pentru a fi mereu la curent cu noutăţile pe care ni le oferă acest magazin on-line, puteţi să vă înscrieţi la newsletter cu adresa de email sau să-i urmăriţi pe facebook.Toate detaliile le găsiţi pe site.
          SPOR LA CUMPĂRĂTURI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        Magazinele noastre



Notă Fotografiile aparţin site-ului Cosmetice.Co